Dørtelefon/Opgangsdør

Opgangsdør

Opgangsdørene er låst mellem kl. 19.00 og kl. 07.00, du skal derfor i dette tidsrum benytte kode eller nøgle.

Koden får du ved henvendelse til et bestyrelsesmedlem. Vi beder dig om ikke at udlevere denne kode til nogen, da årsagen til opsætning af anlægget er at vi ikke vil have uvedkommende personer ind i opgangene.

Du kan også bruge nøglen, som både passer til opgangsdøren og kælderdøren. Har du brug for en ny nøgle / ekstranøgle kan du henvende dig til formanden.

På indersiden af fordøren har vi opsat en dørmagnet. Denne aktiveres ved at trykke på knappen “magnetlås’ hvorefter døren skal trykkes mod magneten på væggen. Magneten er aktiveret i et minut ad gangen. Er der behov for at magneten skal aktiveres i længere tid kontaktes formanden.

Dørtelefon

Der er etableret dørtelefonanlæg i ejerforeningen. Betjeningsvejledning hertil er vedlagt nedenfor.

Hvis der skal ændres navn i dørtelefonanlægget, kontaktes formanden. Man må ikke selv begynde at klistre/overstrege eller på anden måde ændre på navnene, da vi har oplevet, at det kan resultere i ødelagte fronter på anlægget.

Ved fejl på anlægget bedes I først tjekke betjeningsvejledningen, hvis I ikke kan finde årsagen til fejlen, kontaktes formanden, som tilkalder reparatør.

Brugsanvisning dørtelefon